Ajankohtaista

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Uuden vuoden alku jatkuu haasteellisena. Lohjan Liikuntakeskuksen rajoitukset ohjaavat seuratoimintaa, mutta toivomme, että pääsisimme pian normaalitoimintaan. Muutoksista tiedotamme mahdollisimman nopeasti.

Aloitamme online-harjoitukset ensi viikolla seuraavasti 5.1.2021 alkaen:

Tiistaisin klo 17 kaikille tarkoitettu noin tunnin harjoitus, jossa ensin pieni alkulämmittely ja sen jälkeen käymme perustekniikkaa läpi aloittaen alkeiskurssin tekniikoista. Tekniikoita harjoitellaan yhdessä, samoin tekniikoiden nimiä. Ohjaajana ainakin aluksi Päivi Mäkinen. Tämä treeni painottuu alkeiskurssin ja alempien värivöiden tekniikoille.

Tiistaisin klo 19 astanga-joogaa mukaillen. Ohjaajana Sarianna Savolainen.

Torstaisin klo 18 noin tunnin treeni, joka tarkoitettu kaikille sini-,puna- ja mustavöisille. Alkulämmittelyn jälkeen käydään läpi perustekniikoita ja liikesarjoja ja harjoitellaan tekniikoiden nimiä ja liikesarjojen historiaa. Ohjaajana Päivi Mäkinen.

Kaikkiin onlineharjoituksiin tulee ilmoittautua viimeistään 1 tuntia ennen joko sähköpostilla info@lohjanitftkd.fi tai sitten whatsapp-ryhmään. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostite linkki henkilökohtaisesta gmail-osoitteesta, jolla pääsee osallistumaan harjoitukseen. Harjoituksiin voi osallistua tietokoneella tai puhelimella. Mekin vasta harjoittelemme harjoitusten ohjaamista, mutta pyrimme parantamaan välineitä mahdollisimman nopeasti. Taekwon-Do treeneissä on suotavaa pukeutua dobokiin, jos sellainen on. Liity online-harjoituksiin muutama minuuttia ennen alkua, jotta pääsemme heti aloittamaan. Oman kameran ja mikrofonin käyttö ei ole välttämätöntä.

Pidä mikrofoni lähtökohtaisesti kaiken aikaa mykistettynä.

Harjoitukset jatkuvat Pusulan koululla 11.1 alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin alle  18-vuotiaille.

Tenavaryhmä aloittaa 18.1. 
9.1.2021 /PM